Werkwijze

Uitgeverij mijnboekproject.nl ontvangt graag manuscripten van auteurs die een samenwerking aan willen gaan. Wij bieden, naast persoonlijke begeleiding, diverse mogelijkheden om jouw boek daadwerkelijk op de markt te brengen.

Manuscript insturen

Wij ontvangen jouw manuscript heel graag per mail. Mocht dit voor jou lastig zijn, neem dan even contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Je kunt je manuscript sturen naar info@mijnboekproject.nl

Graag ontvangen wij hierbij een korte tekst waarin je jezelf introduceert.

Wij garanderen dat je binnen veertien dagen een persoonlijke reactie van ons krijgt. Ook als we besluiten je boek niet uit te geven.

Mochten wij jouw manuscript interessant vinden, dan ontmoeten we je graag. Wij bieden de volgende mogelijkheden en gaan graag het gesprek met je aan.

Mogelijkheden

Advies bij uitgeven in eigen beheer

Door onze ervaringen in het boekenvak kunnen wij auteurs als geen ander ondersteunen in het uitgeven in eigen beheer. Je investeert zelf in je boek, maar wij stellen samen met jou een plan op om van jouw boek een succes te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid de administratieve afhandeling voor je te doen.

Uitgeefcontract

Bij deze optie gaan wij jouw boek uitgeven. We maken een afspraak om de details te bespreken, stellen een contract op en gaan aan de slag. Natuurlijk vertellen we je alles over het promoten van je boek en andere zaken die er bij komen kijken. De adviezen die je krijgt zijn toegespitst op jouw boek en persoonlijkheid.

Samen delen

Het kan ook zijn dat wij denken dat jouw boek het meest geschikt is voor deze optie. We investeren van beide kanten in jouw boek en gaan in gesprek over de mogelijkheden om jouw boek bij ons uit te geven.