Over ons

Wie zijn wij?

Danny

Danny van der Linden is als (sport-)journalist werkzaam voor de Stichtse Courant. Ook publiceert hij met enige regelmaat in andere media. Als ZZP-er is hij ook in te huren voor commerciële teksten of communicatieadvies.

Daarnaast schreef hij enkele boeken die bij diverse uitgeverijen werden uitgebracht. Door deze ervaringen vormde Van der Linden een mening over hoe beginnende auteurs het beste geholpen kunnen worden met hun manuscripten.

Na een ontmoeting met Marcel Heunks werd al snel duidelijk dat beiden hetzelfde doel voor ogen hadden: een kleine uitgeverij met focus op de persoonlijke samenwerking met auteurs beginnen.

 

Marcel

Marcel Heunks is schrijver, verslaggever voor de Vechtstroom (onderdeel van De Persgroep) en docent Nederlands in het middelbaar beroepsonderwijs. Nadat van hem twee bundels met blogs/columns zijn uitgekomen, is hij zich gaan richten op het schrijven van kinderboeken.

Hij heeft ruime ervaring met uitgeven in eigen beheer, zowel met het fysieke boek als het e-boek. Aandacht voor zowel het boek als de auteur in het hele proces, inclusief boekmarketing, is wat Marcel drijft om samen met Danny van der Linden mijnboekproject.nl op te richten.

Waarom mijnboekproject.nl?

Na ervaringen met diverse uitgeverijen en uitgeven in eigen beheer constateerden Marcel en Danny dat geen enkele partij aan hun verwachtingen voldeed. Beginnende auteurs steken veel tijd in hun manuscript en verdienen dan ook serieuze adviezen, begeleiding en een persoonlijke benadering.

Wij hebben niet de doelstelling zo veel mogelijk titels op de markt te brengen. Wij willen, samen met auteurs, boeken uitgeven waar wij in geloven en achter kunnen staan. Onze werkwijze gaat uit van oprechte aandacht voor de auteur.

Een boek uitgeven is een pad waarvan wij vinden dat auteur en uitgever die samen moeten bewandelen.

Contact

info@mijnboekproject.nl
Danny: 06 – 421 03 117
Marcel: 06 – 270 71 500